mandag 7. mai 2012

Asiatisk


  • Biff med kokosmelk
Raskt og godt

Dette er en rett som går kjempe raskt å lage. Jeg serverte fersk taglitelle til, siden jeg hadde så utrolig lyst på pasta. Smakte veldig godt, men kommer nok til å velge ris neste gang.
  • Til 2 sultne trenger du:
  • 300 g biffkjøtt i strimler
  • 1 boks kokosmelk
  • 3 ss rød karripasta
  • 3 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 1 ss sukker
  • 1 chili
  • 1 ½ dl cashewnøtter eller peanøtter

Slik gjør du:
 Kok opp kokosmelken, tilsett kjøttet og la det trekke i ca. 15 minutter.
 Ta opp kjøttet og legg det til side. Ha i karripasta, fiskesaus, sukker og chili over kokosmelken. Kok opp og la det trekke i ca. 10 minutter. Synes du sausen er for tynn kan den jevnes med litt maizenajevner.
Tilsett kjøttet og dryss nøttene over til slutt.

Server rykende varm :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar