tirsdag 4. desember 2012

Wraps med tandoori kylling
Enkelt, godt og smakfult

Elsker wraps og elsker indisk, så dette måtte bare bli en hit. Jeg lagde tortillaene fra bunnen av, men det går helt fint å bruke ferdig kjøpte også. Helst grove selvfølgelig.



Til 2 porsjoner trenger du:
ca 250 g kyllingfilet
4 ss yoghurt naturell
60 g tandoori paste (jeg sverger til pataks, som er å få kjøpt i de største matbutikkene eller alle innvandrer butikker)

salat etter eget ønske (salat, agurk, paprika, ananas, avocado)
yoghurt naturell
mandler

Slik gjør du:
Skjær kyllingen i strimler. Blan yoghurt og paste. Bland kyllingen godt i marinaden og la stå så lenge du har tid til. Gjerne over natta, men dette er ikke et must. Skjær salat, agurk, paprika, ananas, tomat og avocado i småbiter. Hakk mandlene.
Stek kyllingen i en middels varm panne eller stek den i ovnen på 180 grader.

Ha yoghurt naturell på en tortilla. Legg på kylling, salat og et lag til med yoghurt. Dryss litt mandler over, pakk sammen og nyt :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar