Tex mex wrap.
Nesten bedre enn vanlig taco!
Retten er utrolig god og vi har faktisk diskutert om den er bedre enn vanlig taco.. Kom vel ikke fram til noe endelig svar, men den er hvertfall et must å prøve!
Til 4 middels sultne eller 2 veldig sultne, trenger du:
Hvitløksaus:
2 dl kesam (vanlig eller mager)
3 fedd hvitløk
½ ts sitronpepper
½ ts salt
Fyll:
500-600 g karbonadedeig
500-600 g karbonadedeig
½ stk løk finhakket
1 ss rapsolje
2 ss tacokrydder
½ dl vann
1 krm chilipulver
1 ss soyasaus
1 boks hvite bønner i tomatsaus
Slik gjør du:
Rør kesam og hvitløk sammen og smak til med salt og pepper. La sausen stå kaldt i kjøleskapet frem til servering.
Tilsett tacokrydder med vann og soyasaus. La det hele surre til vannet har fordampet.
Tilsett bønnene og la det hele surre i noen minutter til det er varmt. Smak til med salt og pepper.
Varm lefsene i en varm teflonpanne eller i aluminiumsfolie i ovnen. Legg fyll oppover midten. Brett inn nederste kant og rull sammen som en pølse. Nyt =)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar