søndag 24. juni 2012

Lettvint

Asiatisk omelette
Med biffkjøtt og bønnespirer

Siden vi aldri har tid til å spise middag før 21.30 er det greit å ha noen oppskrifter som går fort å lage.
Omelette er en slik rett, men denne gangen har jeg spicet den opp litt, slik at det blir en skikkelig middagsomelette.




Til 2 sultne personer trenger du:
6 egg
ca 300 g oksekjøtt
1 boks bønnespirer
2 ss oyster saus
Litt salt
Revet ost (ikke nødvendig)
Krydder etter ønske

Slik gjør du:
Skjær kjøttet i strimler og brun det i litt smør/olje. Ha i bønnespirene og oystersausen, la det surre videre i ca 1 min.
Pisk sammen eggene med salt og eventuelt det krydderet du ønsker. Ha det i en varm panne. Rør om et par ganger og la stå på svak varme. Når den begynner å stivne har du på ost (hvis du vil ha det). Legg på resten av fyllet på den ene halvdelen. Når omeletten har stivnet helt, bretter du over den andre siden.

Server med en god salat ved siden av :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar