fredag 30. mars 2012


Kokospannekaker med banan
 Forsvinnende gode..

Disse pannekakene funker bade som lunsj, kveldsmat og tilogmed dessert. Alt ettersom hva du serverer dem med.
Denne gangen lagde jeg de grove og hadde vaniljeyoghurt til. Da funket det supert som lunsj. Hvis du serverer de med vaniljeis og sirup, får du en kjempe fin dessert.

Jeg bruker en ganske stor stekepanne og fikk 7 stk. Anbefaler å bruke en litt mindre og heller få litt fler, for de er litt vanskelig å snu når de blir så store.

Du trenger:
2 nesten modne bananer
smør og rapsolje

2 dl rismel (jeg fant en grov type på meny)
1 dl grovt hvetemel (evnt. vanlig)
1 dl kokos
1 liten boks kokosmelk (165 ml)
2,5 dl melk
2 egg
¾ ts salt



Slik gjør du:

Rør sammen alle ingrediensene til røra.
Skrell bananene og skjær de tynt.
Varm en stekepanne på middels varme med litt smør og rapsolje. Hell I røre og legge på noen bananskiver. Stekes til de stivner på toppen. Snu forsiktig og stek ½ min på denne siden også.
Stek resten av pannekakene på same mate og server med det du måtte ønske.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar