lørdag 21. april 2012

Lettvint

Bulgur med chorizo
Superenkelt og supergodt!

Prøvde bulgur for første gang, men det blir hvertfall ikke siste gang! Kjempe enkelt og så godt. Når man må spise halv ti på onsdag kveld fordi mannen jobber, er det greit med noe som ikke er så "tungt". Ettersom jeg i tillegg har sykkeltime og kommer hjem sent passer det perfekt med noe som går så fort å lage. Bør prøves!




Til 2 sultne trenger du:

3 dl bulgur
5,5 dl vann
kyllingfond eller kyllingbuljong

200 g chorizo
ca 1/2 dl vann
1 paprika i strimler
2 charlottløk
2 fedd hvitløk
ca 100 g frisk spinat
nykvernet salt og pepper

Slik gjør du:

Kok opp vann tilsatt kyllingfond eller buljong. Kok bulguren som på pakka.
Skjær paprika i strimler, chorizoen i skiver og finhakk løk og hvitløk.
Stek chorizo i en panne til du ser saften pipler ut av den. Legg de til side og kok ut pannen med vannet. Hell det over pølsene.
Stek paprika, løk og hvitløk i litt smør til løken blir blank og myk. Tilsett pølsene med sjyen og spinaten. La det surre til spinaten faller sammen.

Bland inn bulguren og smak til med salt og pepper.

Serveres med godt brød. F.eks. grov foccachia :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar