lørdag 15. september 2012

Epledessert
Med vaniljeyoghurt

Denne desserten ble til i kveld og smakte utrolig godt! Ikke siste gangen jeg lager den som dessert nei. Sunn var den også. En ekstra bonus :)






Til 2 trenger du:
2 små epler eller 1 stort
kanel
sukrin

25-50 g smør
20 g mandler
0,5 dl havregryn
0,5 dl (grovt) hvetemel
1,5 ss sukrin
Litt kokos (ikke nødvendig)

Noen spiseskjeer yoghurt naturell
sukrinmelis
vaniljepulver

Slik gjør du:
Skrell eplene og skjær de i båter. Legg de i porsjonsformer eller en liten ildfast. Drypp noen dråper sitron på og strø kanel og sukrin etter ønske.

Smelt smøret og rør inn hakkede mandler, sukrin, mel, havregryn og kokos. Fordel det over eplene.

Sett i ovnen på 220 grader. Stekes i 15-20 min. Pass på så den ikke blir brent.

Ha yoghurt naturell i en skål. Smak til med sukrinmelis og vaniljepulver. (Her kan du selvfølgelig også bruke vanlig melis og vaniljesukker).

Ha epleblandingen i en skål og drypp over yoghurten. Du kommer ikke til å angre :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar