torsdag 6. september 2012

Urtepasta
Kremet og god

En fantastisk god og kjempe enkel rett. Laget på 15 min. Her kan man bruke det man har av kjøtt.
Jeg lagde det med strimlet svinekjøtt nå, men den vil være like god med f.eks kylling og bacon. Tror jeg må prøve det neste gang. Kremosten kan også varieres på smak.





Til 4 personer trenger du:
300 g pasta
500 g strimlet svinekjøtt
1 boks kremost med urter
3 fedd hvitløk
1 paprika
3 dl melk eller fløte
1 dl vann
1 hønsebuljongterning
10 cherrytomater
Frisk basilikum
Salt og pepper

Masse nyrevet parmesan

Slik gjør du:
Kok opp vann og ha i pastaen.
Mens den koker steker du svinekjøttet. Skjær paprikaen i små biter og ha i pannen sammen med presset hvitløk. Stek med i noen minutter.
Smuldre over buljongterningen og ha i vannet. Kok opp. Ha i melk og osten. Rør til osten har smeltet. Smak til med salt og pepper.
Rør inn tomater og frisk basilikum.
Ha i pastaen og bland det godt sammen.
Server med masse revet parmesan og nykvernet pepper.
 Enkelt og greit, men nydelig smak!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar