onsdag 12. september 2012

Kyllingsalat
Nydelige smaker sammen

Alle klarer vel egentlig å lage en kyllingsalat. Det er bare å ta alt man liker, kutte opp i biter og blande sammen. Det er bare at i går lagde jeg en vi syntes var en så perfekt blanding. Så for å huske denne må jeg jo skrive den ned :)





Til en stor salatbolle, trenger du:

ca 10 cherrytomater
isbergsalat
kikerter (skyldte og godt avrente)
1 pakke bacon
1 grillet kylling
1/2 agurk
1/2 paprika
1/2fersk ananas
2 avocado
usaltede peanøtter
tørkede tranebær
fetaost
3 kokte egg

Slik gjør du:

Kutt alt i passe biter og bland godt. Rens kyllingen og skjær den i passe store biter. Stek baconet sprøtt i smør.  Legg de ferdige baconskivene på et tørkepapir for at overflødig fett skal renne av. Ha kyllingbitene i den samme pannen og varm de opp. Krydre gjerne med litt kylling/grillkrydder.
Skjær baconet i biter og bland kylling og bacon i salaten.
Eggene skjæres i båter og legges på tallerkenen ved servering.

Server med hjemmelaget hvitløksdressing:
1/2 boks mager kesam
2 fedd hvitløk, presset (funker også med hvitløkspulver
Litt sukker
smak til med sitronpepper, salt og nykvernet pepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar