Kyllingsalat
Nydelige smaker sammen
Alle klarer vel egentlig å lage en kyllingsalat. Det er bare å ta alt man liker, kutte opp i biter og blande sammen. Det er bare at i går lagde jeg en vi syntes var en så perfekt blanding. Så for å huske denne må jeg jo skrive den ned :)
Til en stor salatbolle, trenger du:
ca 10 cherrytomater
isbergsalat
kikerter (skyldte og godt avrente)
1 pakke bacon
1 grillet kylling
1/2 agurk
1/2 paprika
1/2fersk ananas
2 avocado
usaltede peanøtter
tørkede tranebær
fetaost
3 kokte egg
Slik gjør du:
Kutt alt i passe biter og bland godt. Rens kyllingen og skjær den i passe store biter. Stek baconet sprøtt i smør. Legg de ferdige baconskivene på et tørkepapir for at overflødig fett skal renne av. Ha kyllingbitene i den samme pannen og varm de opp. Krydre gjerne med litt kylling/grillkrydder.
Skjær baconet i biter og bland kylling og bacon i salaten.
Eggene skjæres i båter og legges på tallerkenen ved servering.
Server med hjemmelaget hvitløksdressing:
1/2 boks mager kesam
2 fedd hvitløk, presset (funker også med hvitløkspulver
Litt sukker
smak til med sitronpepper, salt og nykvernet pepper.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar