torsdag 6. september 2012

Fylte squash

Fylte squash
Vanskelig å stoppe..

Disse er kjempe gode!









Til to personer trenger du:
2 squash
4 sjalottløk
1ss smør
200 g kjøttdeig
1 dl rødvin
1 terning kjøttbuljong
2 ts kanel
1 ss ketchup
1 boks hermetiske tomater
2 ts sukker
1/2 dl vann
salt og pepper

Ostesaus:
3 ss smør
2 ss hvetemel
3 dl melk
2 ss revet parmesan
Masse revet ost

Slik gjør du:
Sett ovnen på 200 grader. Vask squshen og del den i to. Skrap ut innmaten med en skje. Legg de på en bakepapirkledd plate.
Finhakk sjalottløken. Stek kjøttdeigen med sjalottløken i litt smør. Ha i rødvin og buljongterningen. Ha så i alle de andre ingrediensene og kok opp. Ta noen gode tak med salt og pepper kverna.

Smelt smøret og rør inn hvetemelet. Spe med med melken. La den koke opp på svak varme og ha i parmesan.

Fyll squashen med kjøttsaus. Topp med ostesaus og masse revet ost.
Sett i ovnen og stek i 20-25 min. La den stå og hvile seg en stund før du nyter :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar